Besøg på Frilandsmusset 2016

Den 31.maj drog alle skolens elever og personale på tur til Frilandsmuseet, vi kørte derud i busser.

Her blev vi taget imod af to damer der hver især havde et værksted hvor vi kunne prøve hvordan det var at leve i gamle dage.

I det ene værksted skulle der leges lege fra gamle dage, der blev leget "jeg gik mig over sø og land.." og "bro bro brille.." og i det andet værksted var det mere hvordan man løste nogle af de dagligdags problemer. Eks bære vand, gå i træsko osv

Der var også masser af mulighed for at bevæge sig rundt på egen hånd og se de forskellige huse, gårde, møller.

Trods det ustabile og våde vejr havde både børn og voksne en rigtig god tur.

Se flere billeder under skolens fotoalbum.

Specialskolernes Idrætsdag 2016.

Dagen blev brugt på Frederiksberg Stadion med en masse idræt.
Dagen startede lidt overskyet, men det blev en dejlig dag med både sol, sjov, sejr, masser af motion og mange glade elever.

Vi startede med den klassiske indmarch, og opvarmning med Trolle og Thormod. Noget eleverne nyder i fulde drag.
De er også gode!
Så begyndte aktiviteterne. Klasserne blev inddelt i hold, blandet med klasser fra de fem andre specialskoler.
Klasserne skulle dyste i kast, højde- og længdespring, løb og meget mere.
I løbet af dagen var der indlagt store fælles konkurrencer. Blandt andet 400 meter løb der både blev løbet og gennemført på løbehjul, og i sæbekassebiler.
Her er det værd at nævne Hampus og Tim som blev, henholdsvis, 1 og 2 i løbehjulskonkurrencen!
Vinderen Hampus var MEGET hurtigere end alle konkurrenterne og lå nummer ét fra start til slut og vandt med adskillige meter. Tim måtte kæmpe lidt mere for sin anden plads. Men i næst sidste sving tog han sin direkte konkurrent, og kørte i mål på en flot anden plads. I løb gjorde Mohammed flot figur, og lå nummer et til ca. midt i løbet, men måtte desværre se sig overhalet.

Alt i alt var det en god dag med en masse glade elever.

Se flere billeder i skolens fotoalbum, samt se filmen fra dagen her:

Emneuge om historie, Januar 2016

Øresundsskolen havde emneuge i uge 2 og der var masser af aktivitet på skolen i den uge. Emnet var historie.
Der blev lavet god gammeldags mad, der blev leget lege fra da bedstefar var barn og meget meget andet.
Ugen sluttede af med en fernisering. Her skulle klasserne vise en del af det de havde lavet i løbet af ugen.
Som det ses på billederne, var der virkeligt meget at se og prøve.
Se flere billeder oppe i billede albummet.